Mentors >
Ann Wauters

Ann Wauters

Leiderschap – Teamwork – Persoonlijke ontwikkeling
Ann, viervoudig EuroLeague-winnares, vijfvoudig Europees Speelster van het Jaar en wereldwijd erkende atlete, heeft het veld gedeeld met de besten en weet wat er nodig is om te excelleren. Na een glansrijke carrière en haar bijdrage aan het olympische succes van de Belgian Cats in Tokio 2021, besloot Ann haar actieve loopbaan te beëindigen. Nu is ze vastbesloten haar onschatbare ervaring en inzichten door te geven aan anderen.

Boek jouw call

Neem contact met ons op via het formulier hieronder en wij contacteren jou om een afspraak vast te leggen.

€120 per sessie van +- 1u

Waarom deze mentor?

Met haar rijke ervaring en diepgaande kennis is Ann een ideale mentor voor iedereen die wil groeien in leiderschap en teamwerk.

Kernboodschap van de mentor

Ann’s kernboodschap draait om teamwork, waarbij ze een unieke betekenis geeft aan het woord TEAM: Trust, Energy, Accountability en Mindset. Voor Ann is teamwork gebaseerd op het opbouwen van vertrouwen, het effectief omgaan met conflicten, het verankeren van betrokkenheid en het nemen van verantwoordelijkheid. Deze elementen vormden de basis voor het indrukwekkende succesverhaal van de Belgian Cats en dienen als sleutel tot succes in allerlei teams.

Carrière Hoogtepunten

– WNBA Kampioen 2016 met LA Sparks
– All-Star 2005
– 4 keer EuroLeague Kampioen (2002, 2004, 2005, 2012)
– 1 keer EuroCup Kampioen (2015)
– 5 keer Europees Speelster van het Jaar
– 131 Nationale Selecties voor de Belgian Cats
– Bronzen Medaille op het Europees Kampioenschap in 2017
Laat je inspireren door haar overwinningen op het hoogste niveau. Ontdek de geheimen van doorzettingsvermogen, motivatie en het overwinnen van obstakels. Laat deze 1-op-1 mentorsessies een katalysator zijn voor vernieuwde energie en focus in jouw professionele en persoonlijke uitdagingen.