Boek een topatleet als mentor en krijg gepersonaliseerd advies

Voor bedrijven
Voor leiders
Voor atleten

Ontgrendel je volledige potentieel met onze persoonlijke 1 op 1 mentorsessies. Elke sessie is een kans voor diepgaand advies op maat. Gegeven door ervaren atleten en mentoren. Ze richten zich op individuele uitdagingen en doelen en bieden unieke strategieën en inzichten om persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Ideaal om leiderschap te stimuleren, prestaties te verbeteren en een cultuur van voortdurende verbetering in uw organisatie te bevorderen.

Boek jouw sessie met 1 van deze mentoren

Kies jouw mentor

Bij elke mentor vind je een uitgebreide beschrijving over zijn/haar sterktes en waarbij zij jou kunnen helpen.

Kies jouw moment

Bekijk meteen welke momenten deze mentor beschikbaar is en boek een moment in dat voor jou het beste past.

Video call

Ga in video call met de mentor, stel jouw vragen en krijg meteen gepersonaliseerd advies van topsporters.

Het unieke is dat jij de inhoud helemaal zelf bepaalt. Deze 1 op 1 mentorsessies zijn specifiek bedoeld om jou een neutraal onafhankelijk klankbord te bezorgen. Je kunt in alle vertrouwen alle vragen stellen die je wil. Onze mentoren antwoorden met hun ervaring. Ze sturen je bewust niet in een bepaalde richting. Ze delen je enkel wat voor hen heeft gewerkt en hoe zij hun zorgen, twijfels, angsten en onzekerheden hebben overwonnen op weg naar de top.
Laat je leiden door de ervaringen van een ex-topsporter die triomfen heeft behaald op het hoogste niveau. Ontdek de geheimen van doorzettingsvermogen, motivatie en het overwinnen van obstakels. Laat dit unieke moment de katalysator zijn voor vernieuwde energie en focus bij jouw professionele uitdagingen .
Deze 1 op 1 mentorsessies zijn er voor iedereen die zich graag laat leiden door de ervaringen van een ex-topsporter die triomfen heeft behaald op het hoogste niveau. Voor iedereen die wil groeien en ontwikkelen. Voor iedereen die zich wil laten inspireren of met een concrete vraag zit om een bepaalde uitdaging aan te gaan.

Veelgestelde vragen